Novi Sad
02.02.2011.
21:35 > 06:02
Socijalno ekonomski standard zaposlenih u Novom Sadu je prošle godine bio niži  za oko 30 odsto u odnosu na 2009.godinu, kaže predsednik Gradskog veća Saveza samostalnih sindikata grada Drago Đokić.
  • sole

    03.02.2011 22:43
    superhik vlada
    krademo od siromašnih i dajemo bogatima
  • agencija

    03.02.2011 19:43
    Predlog
    Da ne bi izazvali sukobe i podele koje već tako drastično prave među građanima (SVESNI LI SU ONI TOGA?), funkcioneri bi mogli preći u privatnike jer je to jedini način da na svojoj koži osete kako se zarađuje za hleb i kako se podmiruju harači! Odraše kožu s leđa privatnicima! Jel njima bolje da mi zatvorimo sve pa da svi jedemo iz kontejnera dok u njima još uopšte ima nešto ili da smanje te evropske poreze koji su potpuno neprimereni za ove uslove gladi i nemaštine!
  • gladni

    03.02.2011 19:36
    šta se ovde uopšte proizvodi?
    Novkabel, Petar Drapšin, 27. mart, Milan Vidak...hranili su brojne novosadske porodice! Koga sada hrane????
  • Deleteboy

    03.02.2011 14:52
    Standard? nikada cuo
    Sada ce prodati Telekom i bice nam super do izbora. Posle izbora ko prezivi... Jedva cekam da prodam moje akcije od Telekoma ima da mi skoci standard taman da dohvatim gredu i obesim se od muke.
  • Mlađa

    03.02.2011 12:55
    Onomad reče Palma ne može se patriotizam sipati u traktor, neće traktor da ide na patriotizam... međutim danas vidim da se ne može ni EU sipati u traktor, niti ono što kaže neki od Anonimusa: ne može se ni sporazum o stabilizaciji i pridruživanju mazati na hleb...
    Ne znam šta je rešenje, ali koalicija DS SPS G17 LSV SPO kako dođe na vlast sve se uruši... Ono pre njih nije valjalo po mnogo čemu ali u odnosu na ovo danas... bar duplo bolje... Sada je samo pitanje koliko možemo daleko da idemo ka dole...
  • Veronika

    03.02.2011 11:52
    Nisam razumela, koga to brine gasenje malih i srednjih preduzeca? Nista se ne cini da se pomogne preduzetnicima, da im se daju saveti ili olaksice, vec im se od samog pocetka salju inspekcije koje dodju s namerom da ne odu praznih dzepova. Za najmanji visak ili manjak novca u kasi, za neisticanje radnog vremena... kazne su 500.000!!!
    Pa gde oni zive? Ne zaradjujemo mi novac tako lako kao oni. Mi nemamo zagarantovan dohodak ni povlastice, mi preduzimamo i rizikujemo u nadi da cemo nesto zaraditi, no pored takvih sluzbi mi prakticno sigurno ne mozemo uspeti.Zasto se ne prave hajke na investitore koji zaposljavaju na hiljade stranih neprijavljenih, dok nasi godinama cekaju po biroima na bilo kakav posao? Inspekcijski posao je postao mafijaski posao. Kome oni odgovaraju i ko njih kaznjava'
  • 03.02.2011 08:32
    kako sta predloziti, ama bas sve skinuti sa vlasti, od bivsih do sadasnjih radikala-srs,sns- onda sps i sve ostale, potom eu zamoliti da oformi kompletnu vlast i to na po ugledu kao sto je svajcarska,nemacka... i to s punim pravom jer su do sada ogromne novce dali za poboljsanja socijalne politike i da srbija se izvuce iz taloga u kojem je bila, a gde je taj novac...naravnu u djepovima svih "zasluznih" gradjana a to je otprilike oko 3%, sta to govori, da smo svi u posedu tih osoba, i sada da ne treba strajk,
  • Alex

    03.02.2011 07:55
    smejem se a plakao bi
    i onda ne treba da se strajkuje, okrivljujemo prosvetare?!?! Ministri pominju veliku budžetsku potrošnju, imamo toliko državnih agencija koje ni same neznaju cemu sliže, mislim da je vrh vrhova AGENCIJA ZA MIRNO REŠAVANJE SUKOBA! Molim Vas ako neko zna koje su kfalifikacije da se zaposi u toj agenciji? Posao zaposlenog u toj agenciji da bude da objasni prosvetarima da ne mogu da dobiju povećanja plate jer je budžetska potrošnja velika! BRAVO
  • 03.02.2011 01:20
    tolerancija, sloboda govora,sloboda medija, razni sengeni i sporazumi o prikljucivanju stabilizaciji i asocijaciji,... sad to mazite na hleb !
  • Rina

    02.02.2011 23:52
    A sta predlazete?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna